Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Hajdräkter

Stort sortiment av Hajdräkter till bra pris. Klicka dig fram bland utbudet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Hajdräkt

Hajdräkter - Hajdräkt
399 kr

Hajen simmar glatt omkring i havet och förstår inte vilken skräck den sprider bland semesterfirande badgäster. Men som haj på fest kanske du inte förväntas vara lika farlig som hajen är på film?:

Hajdräkt Barn

Hajdräkter - Hajdräkt Barn
299 kr

Hajar måste inte vara skrämmande och läskiga. Med den här hajdräkten kan ditt barn motbevisa ryktena om att hajar är ondskefulla djur och istället sprida glädje på maskeradkalaset. Barnets huvud?:

Bitande Hajdräkt

Hajdräkter - Bitande Hajdräkt
699 kr

Hoppa in i vattnet med denna maskeraddräkt och plaska samtidigt som du skriker på hjälp! Folk lär tro att hajar tagit sig in i området! När allt gått ur kontroll och folket grips av panik säger?:

Carry Me Hajdräkt

Hajdräkter - Carry Me Hajdräkt
599 kr

Ska ni ha en maskerad vid stranden eller poolen? Då är det här den ultimata Carry Me maskeraddräkten! För vem har någonsin sett en hajdräkt där det ser ut som en livräddare blir buren av en haj.?:

Uppblåsbar Hajdräkt Barn

Hajdräkter - Uppblåsbar Hajdräkt Barn
449 kr

Skaffa dig en häftig haj-kompis till maskeraden med hjälp av denna uppblåsbara maskeraddräkt! Denna vänliga haj blir dessutom inte bara din fest-kompis, den hjälper dig även gärna med att ta dig?:

Shark Attack Hajdräkt

Hajdräkter - Shark Attack Hajdräkt
399 kr

Sätt skräck på sommarfesten och kom dit som en blodig haj! Med denna roliga hajdräkt kan du enkelt få till en läskig, blodig haj-look till nästa stora maskerad-, sommar- eller Halloweenfest.Shark?:

Uppblåsbar Hajdräkt

Hajdräkter - Uppblåsbar Hajdräkt
499 kr

Bli den coolaste gästen på hela maskeraden och susa fram på ryggen av en haj med denna uppblåsbara maskeraddräkt! En häftig uppblåsbar haj-dräkt som blir en utmärkt utklädnad till exempelvis?:

Shark Attack Hajdräkt Barn

Hajdräkter - Shark Attack Hajdräkt Barn
399 kr

Se till att verkligen skrämma vettet ur dina vänner på sommarfesten eller maskeraden med denna läskiga hajdräkt! En riktigt otäck haj maskeraddräkt för barn som helt klart får till den rätta,?:

Hajdräkt Barn Deluxe

Hajdräkter - Hajdräkt Barn Deluxe
249 kr

Ta dina simfärdigheter till en ny nivå klädd i denna hajdräkt och prestera bäst vid kommande simprov!Hajdräkt Barn Deluxe inkluderar en grå/vit jumpsuit med en fena baktill, ett par matchande handöverdrag?:Recension:

Hajdräkter
Betygsatt av: Sjöjungfrudräkt.se ⚡
Betyg: 4.6