Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Hem » Ninja
 

Ninja

Stort sortiment av Ninja till bra pris. Klicka dig fram bland utbudet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Teenage Mutant Ninja Turtles Happy Birthday Folieballong

Folieballonger - Teenage Mutant Ninja Turtles Happy Birthday Folieballong
39 kr

Alla gröna figurer i Turtles önskar dig en fin födelsedag. Rolig folieballong i fint material att ge till den som fyller år eller att använda som dekoration till en fest eller ett barnkalas. Uppskattas?:

Ninja Turtles Heroes Sugrör

Ninja - Ninja Turtles Heroes Sugrör
29 kr

Ge dina välsmakande drycker en snygg finish vid Ninja Turtles kalaset med varsin utstickande Ninja Turtles sugrör.Ninja Turtles Heroes Sugrör levereras i 8-pack och kommer med fastsatta pappmotiv av?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Tårtljus

Tårtljus - Teenage Mutant Ninja Turtles Tårtljus
39 kr

Vad är en tårta utan ljus? Visst ska födelsedagsbarnet ha något att blåsa ut på tårtan för annars kan man inte önska sig något. Det är ju nästan ett magiskt ögonblick när man lyckas blåsa?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Konfetti

Bordsdekorationer - Teenage Mutant Ninja Turtles Konfetti
49 kr

Jätteroligt för alla barn när det regnar konfetti och varför inte låta det regna godis också? Konfettin kan såklart användas som dekoration eller annat för den som vill det. Fint tryck med stjärnor?:

Ninja Turtles Heroes Servetter

Servetter - Ninja Turtles Heroes Servetter
29 kr

Ska det ordnas ett Ninja Turtles kalas så är det oundvikligt med en massa pizza på kalasbordet, och då lär det självklart behövas en hel del servetter till hands. Duka fram med dessa matchande Ninja?:

Rosa Ninja Barn Maskeraddräkt

Utklädningsdräkter - Rosa Ninja Barn Maskeraddräkt
229 kr

Ninjor är väldigt snabba och det sägs att de kan flyga och klättra på nästan vad som helst, kanske i luften till och med. Testa dina gränser och se vad du kan göra på maskeraden! Rosa Ninja Barn?:

Ninja Turtles Heroes Kalaspåsar

Ninja - Ninja Turtles Heroes Kalaspåsar
19 kr

Sätt pricken över i:et vid Ninja Turtles kalaset genom att dela ut varsin kalaspåse fylld med olika överraskningar till barnen!Ninja Turtles Heroes Kalaspåsar är tillverkade av plastmaterial och?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Folieballong

Folieballonger - Teenage Mutant Ninja Turtles Folieballong
39 kr

Den här folieballongen pryds av de gröna hjältarna i Ninja Turtles. Ballonger passar bra till alla festliga tillställningar, så som fester, skolavslutningar, kalas och nyår. Speciellt barn gillar?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Servetter

Servetter - Teenage Mutant Ninja Turtles Servetter
29 kr

Matchande servetter med Turtles in action. Passar in med andra Turtles artiklar med samma motiv. En bordsduk, muggar, tallrikar, ljus, girlanger och tårdekorationer gör kalaset komplett. Fint att duka?:

Ninja Turtles Heroes Bordsduk

Bordsdekorationer - Ninja Turtles Heroes Bordsduk
59 kr

Piffa upp kalasbordet rejält samtidigt som du håller det hela fritt från både kladd och spill med hjälp av denna stämningslyftande bordsduk. Det perfekta tillbehöret till Ninja Turtles kalaset som?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Inbjudningskort

Inbjudningskort - Teenage Mutant Ninja Turtles Inbjudningskort
29 kr

Skapa förväntningar hos gästerna redan innan de kommer och bjud in till fest med snygga superhjältekort och visa att du tänker ha en rolig fest. Dessa inbjudningskort är perfekta för alla barn som?:

Ninja Turtles Heroes Happy Birthday Girlang

Girlanger - Ninja Turtles Heroes Happy Birthday Girlang
49 kr

Stämningshöjande och motivfylld happy birthday girlang som får födelsedagsbarnet att känna sig extra speciell vid Ninja Turtles kalaset.Ninja Turtles Heroes Happy Birthday Girlang är tillverkad av?:

Ninja Mask - One size

Ninja - Ninja Mask - One size
79 kr

Ordet ninja kommer som de flesta vet ifrån japanskan och kan översättas till "dold person". Karaktäristiskt för en ninja är det svarta tygstycket de har knutet för ansiktet för att dölja sinidentitet,?

Ninja Turtles Heroes Muggar

Muggar - Ninja Turtles Heroes Muggar
29 kr

Servera fram favoritdrycken vid Ninja Turtles kalaset i dessa tuffa muggar som kommer med fina Ninja Turtles motiv.Ninja Turtles Heroes Muggar är tillverkade av pappmaterial med huvudkaraktärerna från?:

Ninja Turtles Heroes Assietter

Ninja - Ninja Turtles Heroes Assietter
29 kr

Komplettera resten av Ninja Turtles kalaset med motivfyllda assietter som blir utmärkta på kalasbordet när det ska bjudas på fika och annat gott.Ninja Turtles Heroes Assietter är tillverkade av pappmaterial?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Sugrör

Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles Sugrör
29 kr

Sugrör med de olika figurerna i Turtles som är utmärkta att ha till pojkkalaset. Fina till dukningen på bordet och passar utmärkt till glas, tallrikar och servetter med Turtles. Skapar härlig kalasstämning?:

Ninja med Muskler Barn Maskeraddräkt - Large

Utklädningsdräkter - Ninja med Muskler Barn Maskeraddräkt - Large
299 kr

Finns det något coolare än att vara en skicklig ninja? Jo, en skicklig ninja med imponerande muskler som nu din grabb kan bli med denna tuffa dräkt!Ninja med Muskler Barn Maskeraddräkt?

Ninja Mask

Ninja - Ninja Mask
89 kr

För dig som gillar maskerader men som samtidigt inte vill lägga massor av tid på att sminka dig med teatersmink, är en ninja mask perfekt. Klä dig i tighta svarta kläder så är du redo för fest.?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Partyhatt

Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles Partyhatt
29 kr

Inget kalas utan de rätta tillbehören, så som en fin tårtbild till kalastårtan, kalaspåsar med godis i, ballonger och hattar förstås. De här hattarna i ljust grönt med Turtles gör att den rätta?:

Ninja med Muskler Maskeraddräkt - Small

Ninja - Ninja med Muskler Maskeraddräkt - Small
399 kr

Brukar du smyga runt och hoppa fram på hustaken om nätterna och leta efter fienden att fajtas med kanske denna imponerande, musklade ninjadräkt vore något för dig!Ninja?

Teenage Mutant Ninja Turtles Folieballong XL

Folieballonger - Teenage Mutant Ninja Turtles Folieballong XL
59 kr

Lite annorlunda stjärnformad folieballong med Leonardo, Donatello, Raphael och Michelangelo. Dessa superhjältar känns igen från Ninja Turtles som ständigt verkar vara populära. Denna fina ballong?:

Ninja Turtles Heroes Armband

Ninja - Ninja Turtles Heroes Armband
49 kr

Nu kan barnen tack vare dessa heltuffa armband fastställa vem av karaktärerna de spelar vid Ninja Turtles kalaset. Armbanden har varsin snygg design och kommer med huvudkaraktärernas namn samt ett par?:

Ninja Budget Barn Maskeraddräkt - Small

Utklädningsdräkter - Ninja Budget Barn Maskeraddräkt - Small
199 kr

Vad är coolast, ninjor eller pirater? Ninjor såklart, och med den här dräkten förvandlas barn på nolltid till japanska skuggkrigare. Ninja Budget Barn Maskeraddräkt?

Ninja Röd Barn Maskeraddräkt - Large

Utklädningsdräkter - Ninja Röd Barn Maskeraddräkt - Large
199 kr

Du är ute på en kvällspromenad genom byn. Allt är stilla, men du hör hur det mullrar bakom bergen så du skyndar dig lite för att hinna hem innan regnet kommer. Du tittar?

Ninja med Muskelbröst Barn Maskeraddräkt - Large

Utklädningsdräkter - Ninja med Muskelbröst Barn Maskeraddräkt - Large
199 kr

Ingen rår på en ninja. Det vet alla. Du kan skicka Gandalf på dem och han kommer definitivt att skickas därifrån lika fort som han kom dit. En ninja är normalt helt oslagbar?

Ninja Turtles Leonardo Uppblåsbar Dräkt

Uppblåsbart - Ninja Turtles Leonardo Uppblåsbar Dräkt
999 kr

Om du ofta suttit och dagdrömt om hur det skulle kännas att vara en supertuff ninja-sköldpadda så är denna Ninja Turtles maskeraddräkt något för dig! Denna dräkt är inte bara en cool utklädnad?:

Ninja Turtles Heroes Inbjudningskort

Inbjudningskort - Ninja Turtles Heroes Inbjudningskort
39 kr

Bjud in kompisarna till Ninja Turtles kalaset med varsin motivfylld inbjudningskort som får de att känna sig exklusiva och speciella! Ninja Turtles Heroes Inbjudningskort kommer i härliga nyanser med?:

Ninja Vapen Set

Ninja - Ninja Vapen Set
149 kr

Utrusta dig själv med en variation av ninja vapen som skiljer åt de sanna ninjorna från de falska!Ninja Vapen Set inkluderar ett ninjasvärd, två dolkar, en kaststjärna och en huva.- Ninjasvärdet?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Tallrikar

Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles Tallrikar
29 kr

För alla dem som gillar Leonardo Donatello, Raphael och Michelangelo i välkända Turtles är de här tallrikarna som är utmärkta för ett kalas eller annat festligt tillfälle när man vill ha det?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Bordsduk

Bordsdekorationer - Teenage Mutant Ninja Turtles Bordsduk
49 kr

Bordsduk i grönt med Turtles som på ett praktiskt sätt skyddar bordet från en massa kladd och spill. Speciellt bra om många mindre barn kommer på festen, som lätt tappar och spiller ut mat och dryck.Bordsduken?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Tårtoblat A

Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles Tårtoblat A
49 kr

Överraska födelsedagsbarnet med detta tårtoblat från filmen Teenage Mutant Ninja Turtles! För vem vill inte ha fyra super ninjasköldpaddor på sin tårta?Teenage Mutant Ninja Turtles Tårtoblat A?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Ballonger

Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles Ballonger
39 kr

Ett kalas utan ballonger, kanske inte så troligt när det är kalas för de mindre barnen. Roligt att leka med, hänga upp som dekoration, ge bort till barnen som kommer eller som extra festlig dekoration?:

Ninja Turtles Heroes Ballonger

Ninja - Ninja Turtles Heroes Ballonger
29 kr

Skapa en förhöjd stämning vid Ninja Turtles kalaset med dessa matchande ballonger som kommer med motiv av hela Ninja Turtles gänget!Ninja Turtles Heroes Ballonger är tillverkade av naturgummilatex?:

Ninja Halloween Barn Maskeraddräkt - Small

Utklädningsdräkter - Ninja Halloween Barn Maskeraddräkt - Small
399 kr

Vad ska ditt barn klä ut sig till på halloween? Det finns ju så mycket häftigt att klä ut sig till! Ett skrämmande spöke, en läskig zombie eller en superhjälte.?

Papperstallrikar Ninja Turtles - 8-pack

Ninja - Papperstallrikar Ninja Turtles - 8-pack
29 kr

Ha ett riktigt party tillsammans med de fyra tuffa tonårssköldpaddorna Ninja Turtles. De här hjältarna kämpar för det goda och ser coola ut på kalasets papperstallrikar.?

Ninja Nunchaku

Ninja - Ninja Nunchaku
29 kr

Ninja Nunchaku i PVC-material. Storlek: 25 cm lång inkl kedja. Perfekt komplement till våra Turtles- och Ninjakostymer.

Bordsduk Rise Of The Ninja Turtles

Bordsdekorationer - Bordsduk Rise Of The Ninja Turtles
49 kr

Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael bildar tillsammans Teenage Mutant Ninja Turtles. De coola gröna ninjasköldpaddorna har superkrafter och så älskar de att äta pizza.?

Teenage Mutant Ninja Turtles Kalaspåsar

Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles Kalaspåsar
19 kr

Kalaspåsar med Turtles att packa smarrigt godis i och kanske även något nyttigt som en frukt eller russin. En del lägger också i en liten överraskning som en studsboll eller dylikt. Roligt för barnen?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Klistermärken

Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles Klistermärken
29 kr

Klistermärken med Turtles på som kan användas för att dekorera det mesta med. Allt från en tråkig möbel till skolboken med omslagspapper får nytt liv med dessa stickers. Bra till pyssel för alla?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Tårtoblat Sockerpasta

Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles Tårtoblat Sockerpasta
59 kr

Ge födelsedagstårtan ett unikt utseende med hjälp av den här sockerpastan. Alla Ninja Turtles som Leonardo, Donatello, Raphael och Michelangelo är med på tårtbilden. Tårtbilden är ätbar och mäter?:

Ninja Turtles Chokladägg med Överraskning

Ninja - Ninja Turtles Chokladägg med Överraskning
15 kr

Gänget The Ninja Turtles har även som oss en tendens att tröttna på pizza alltemellanåt, och då vänder de sig självklart till chokladägg istället!Ninja Turtles Chokladägg med Överraskning omfattar?:

Ninja Vapen Tillbehörskit

Ninja - Ninja Vapen Tillbehörskit
79 kr

Förvandlas till en oövervinnerlig japansk krigare med detta ultimata vapen set. Lär dig att bemästra kampkonsten ninjutsu och bli en svårslagen japansk ninja med dessa svärd, nunchucks och kaststjärnor?:

Ninja Tillbehörskit

Ninja - Ninja Tillbehörskit
99 kr

En ninja är inte en ninja utan sina svärd och nunchuck. I det här kitet får du allt du behöver för att snabbt och ljudlöst ta dig fram till eventuella skurkar. Men smyg?

Folieballong Rise of the Ninja Turtles

Folieballonger - Folieballong Rise of the Ninja Turtles
39 kr

Äntligen är de här igen! Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael från Teenage Mutant Ninja Turtles. De är supercoola hjältar med häftiga krafter. När de fyra?

Ninja Vapen Kit

Ninja - Ninja Vapen Kit
39 kr

Det här är ett kit med allt du behöver för att bli en riktig ninjamästare. Med dessa leksaksvapen fulländar du din ninjadräkt när det är dags för maskerad.?

Ninja Turtles Heroes Papptallrikar

Ninja - Ninja Turtles Heroes Papptallrikar
29 kr

Fira Ninja Turtles kalaset ihop med det äventyrsfyllda pizza-gänget i form av papptallrikar som blir utmärkta till hands när tårta, muffins eller andra godsaker ska serveras.Ninja Turtles Heroes Papptallrikar?:

Vit Ninja Maskeraddräkt - Standard

Ninja - Vit Ninja Maskeraddräkt - Standard
299 kr

Skaffa dig denna vita och häftiga Ninjadräkt och du är alltid redo för en överraskningskamp. Man vet ju aldrig när en fajtsugen Samuraj kommer på besök... Vit Ninja?

Ninja Vapenset

Ninja - Ninja Vapenset
149 kr

Man kanske kan tro att en ninja bara använder sparkar som vapen men i själva verket krävs det en mindre arsenal av tillhyggen.Se därför till att utrusta dig rätt med vårt?

Kvinnlig Ninja Deluxe Maskeraddräkt - Small

Ninja - Kvinnlig Ninja Deluxe Maskeraddräkt - Small
599 kr

En ninja är svår att vinna över då de rör sig snabbare än vad du hinner se, är smidiga och väldigt duktiga i kamper. Att få lov att bli en ninja är?

Teenage Mutant Ninja Turtles Happy Birthday Girlang

Girlanger - Teenage Mutant Ninja Turtles Happy Birthday Girlang
39 kr

Happy Brithday-girlang som kan hängas upp och göra födelsedagen extra festlig. Häng den över bordet där tårtan står eller över dörren för att visa var kalaset är. Oavsett var den placeras så?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Folieballong Jumbo

Folieballonger - Teenage Mutant Ninja Turtles Folieballong Jumbo
59 kr

Större folieballong med en av karaktärerna i Ninja Turtles som passar bra in som dekoration för att skapa stämning på kalaset eller kan ges tillsammans med presenterna på födelsedagen. En snygg?:

Ninja Grön Barn Maskeraddräkt - Large

Utklädningsdräkter - Ninja Grön Barn Maskeraddräkt - Large
199 kr

Mörkret har lagt sig över den lilla byn i bergen. Långt borta hörs ett åskväder närma sig och vindarna blir starkare och starkare för varje minut som går,?

Ninja Svart Mask - One size

Vuxenmasker - Ninja Svart Mask - One size
49 kr

Grejen med att vara ninja är inte bara att kunna fajtas som en och bemästra både ninjasvärd och nunchucks, utan dessutom ska du vara så anonym och hemlig som möjligt där?

Teenage Mutant Ninja Turtles Muggar

Muggar - Teenage Mutant Ninja Turtles Muggar
29 kr

Häftiga muggar med Turtles i full aktion. Häll saft, iste, läsk eller vatten i dem och ställ fram till barnen på kalaset och de kommer säkert bli glada. Passar bra till exempelvis tallrikar med Turtles?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Kalastutor

Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles Kalastutor
35 kr

Passande kalastutor med några välkända figurer från Turtles. Bara att tuta så mycket du vill - ja det är ju faktiskt kalas och det brukar höras också. Kombinera med en partyhatt för en extra?:

Sugrör Ninja Turtles - 8-pack

Ninja - Sugrör Ninja Turtles - 8-pack
29 kr

Pynta fikabordet på barnkalaset med barnens favoritsköldpaddor - köp dessa tuffa Sugrör med Ninja Turtles tema. Det är ju oerhört uppskattat att ha ett speciellt tema?

Ninja Svart Maskeraddräkt - Small

Ninja - Ninja Svart Maskeraddräkt - Small
199 kr

Som aktiv ninja gäller det att ha rätt klädsel när det är dags att bege sig ut mitt i natten för spontana fajter. Du ska smidigt kunna röra dig snabbt och ta dig upp?

Ninja Kobra Barn Maskeraddräkt - X-Small

Utklädningsdräkter - Ninja Kobra Barn Maskeraddräkt - X-Small
199 kr

Låt ditt barn förvandlas till en mäktig kobra på halloweenfesten. Med ett stort huvud och läskigt röda ögon är denna kobra en av de otäckare djuren?

Ninja Turtles Tårtbild A

Ninja - Ninja Turtles Tårtbild A
49 kr

Den här Ninja Turtles tårtbilden är från en ny variant av den otroligt populära och långvarande serien teenage mutant ninja turtles som heter "rise of the teenage mutant ninja turtles", att skapa?:

Ninja Nunchuk

Ninja - Ninja Nunchuk
39 kr

Tillbehör nummer ett om du vill spika din roll som ninja härnäst. Med detta redskap blir du oslagbar bland superhjältarna och monstren på maskeraden! Låt bäste man vinna!

Slackers Ninja Line Klätterbana

Ninja - Slackers Ninja Line Klätterbana
1 599 kr

Fixa ninjaträning hemma! Slackers Ninja Line är klätterbanan där du svingar dig mellan olika grepp och samtidigt tränar styrka, smidighet och andra ninjaskills! Förpackningen innehåller sju grepp?:

Cyber Ninja Barn Maskeraddräkt - Small

Utklädningsdräkter - Cyber Ninja Barn Maskeraddräkt - Small
399 kr

Är du också en ninja som bekämpar onda rymdvarelser och räddar planeten jorden från angrepp och förstörelse? Glöm inte att sätta på dig din Cyber Ninja-dräkt!?

Teenage Mutant Ninja Turtles Folieballong Airwalker

Folieballonger - Teenage Mutant Ninja Turtles Folieballong Airwalker
249 kr

Har du tänkt att ha kalas för barnen snart och vill göra något alldeles extra. Förutom en smarrig tårta med ljus kan några ballonger skapa verklig feststämning. Denna enorma airwalker ballong med?:

Ninja Maskeraddräkt Budget

Ninja - Ninja Maskeraddräkt Budget
199 kr

Ingen ser vem som döljer sig bakom denna ninjadräkt! Här kan du som dold krigare hemlighetsfullt glida runt och ha koll på läget utan att du blir upptäckt. I den smidiga, svarta dräkten döljs du?:

Teenage Mutant Ninja Turtles Tårtoblat B

Ninja - Teenage Mutant Ninja Turtles Tårtoblat B
49 kr

Hela vägen från kloakerna kommer de fyra pizza-älskande ninjasköldpaddorna för att delta på just ditt kalas! Sätt världens största leende på födelsedagsbarnet med detta tårtoblat placerat på?:

Ninja Barn Blå Maskeraddräkt - Small

Utklädningsdräkter - Ninja Barn Blå Maskeraddräkt - Small
199 kr

Bege dig ut i natten och utför spännande uppdrag som en äkta Ninja! Den här sköna och lekvänliga Ninjadräkten sticker ut från mängden eftersom den är?Recension:

Ninja
Betygsatt av: Sjöjungfrudräkt.se ⚡
Betyg: 4.1