Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Vattenballonger

Stort sortiment av Vattenballonger till bra pris. Klicka dig fram bland utbudet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Vattenballonger Flerfärgade - 40-pack

Vattenballonger - Vattenballonger Flerfärgade - 40-pack
29 kr

Fixa kvarterets största vattenkrig med färgglada vattenballonger! Det absolut roligaste sättet att njuta av en varm sommardag på. Det är avsvalkande samtidigt som det är?

Vattenballonger Svarta - 50-pack

Vattenballonger - Vattenballonger Svarta - 50-pack
49 kr

Att kasta frisbee är roligt, men det är ännu roligare att kasta vattenballonger!Klassiska vattenballonger som är en helkul partyhöjare till midsommarfesten eller om du ska fixa?

Vattenballonger 100-pack - 100-pack

Vattenballonger - Vattenballonger 100-pack - 100-pack
39 kr

Se till att ha bäst förutsättningar för att vinna vattenkriget med dessa utmärkta vattenballonger i storpack!Ballonger i latex speciellt framtagna för att fyllas med?

Pump med Vattenballonger Set

Vattenballonger - Pump med Vattenballonger Set
99 kr

Vill du vinna varje vattenkrig i sommar kan du skaffa denna vattenballong pump Med denna pump kan du snabbt och enkelt fylla dina vattenballonger för att sedan ge dig ut i kriget rustad med mängder av?:

Enfärgade Vattenballonger

Vattenballonger - Enfärgade Vattenballonger
39 kr

Vill du starta ett vattenkrig med dina nära och kära behöver du en hel del vattenballonger I detta set tillkommer det femtio vattenballonger en tratt för påfyllning och ett praktiskt nät där du?:

Vattenballonger 100 st

Vattenballonger - Vattenballonger 100 st
29 kr

Dra igång ett vattenkrig med din familj och skapa ett minne för livet Med detta vattenballong set kan du undvika långa pauser då det går snabbt och enkelt att fylla och knyta ihop vattenballongerna?:

Vattenballonger med Tappkran

Vattenballonger - Vattenballonger med Tappkran
59 kr

Gör dig redo för sommarens vattenkrig genom att ladda upp med ett helt gäng av vattenballonger! Ingen kommer längre gå säker i din närvaro när det kommer bli dyngsurt?

Vattenballonger i Burk

Vattenballonger - Vattenballonger i Burk
79 kr

Förbered dig för vattenkrig och varma sommardagar med denna stora burk vattenballonger I denna burk finns det hela 350 stycken vattenballonger i flera olika färger som blir en rolig vattenlek under?:

Ballong Racket med Vattenballonger

Vattenballonger - Ballong Racket med Vattenballonger
69 kr

Häftiga vattenballong-racketar som låter dig kasta ballongerna riktigt långt Fyll upp vattenballongerna med vatten och använd racketen för att kasta iväg dem Med dessa vattenballong-racketar kan?:Recension:

Vattenballonger
Betygsatt av: Sjöjungfrudräkt.se ⚡
Betyg: 3.9