Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Vattenballonger

Stort sortiment av Vattenballonger till bra pris. Klicka dig fram bland utbudet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Vattenballonger

Vattenballonger - Vattenballonger
19 kr

Vattenballonger är roligt för barnen att hälla vatten i och smälla. Ballongerna smäller som små bomber. Kommer bra till pass när det är kalas ute i trädgården eller vid ett poolparty med tanke?:

Vattenballonger Flerfärgade - 40-pack

Vattenballonger - Vattenballonger Flerfärgade - 40-pack
29 kr

Fixa kvarterets största vattenkrig med färgglada vattenballonger! Det absolut roligaste sättet att njuta av en varm sommardag på. Det är avsvalkande samtidigt som det är?

Vattenballonger Svarta - 50-pack

Vattenballonger - Vattenballonger Svarta - 50-pack
49 kr

Att kasta frisbee är roligt, men det är ännu roligare att kasta vattenballonger!Klassiska vattenballonger som är en helkul partyhöjare till midsommarfesten eller om du ska fixa?

Vattenballonger 100-pack - 100-pack

Vattenballonger - Vattenballonger 100-pack - 100-pack
39 kr

Se till att ha bäst förutsättningar för att vinna vattenkriget med dessa utmärkta vattenballonger i storpack!Ballonger i latex speciellt framtagna för att fyllas med?

Pump med Vattenballonger Set

Vattenballonger - Pump med Vattenballonger Set
99 kr

Vill du vinna varje vattenkrig i sommar kan du skaffa denna vattenballong pump! Med denna pump kan du snabbt och enkelt fylla dina vattenballonger för att sedan ge dig ut i kriget rustad med mängder?:

Enfärgade Vattenballonger

Vattenballonger - Enfärgade Vattenballonger
39 kr

Vill du starta ett vattenkrig med dina nära och kära behöver du en hel del vattenballonger! I detta set tillkommer det femtio vattenballonger, en tratt för påfyllning och ett praktiskt nät där du?:

Vattenballonger 100 st

Vattenballonger - Vattenballonger 100 st
29 kr

Dra igång ett vattenkrig med din familj och skapa ett minne för livet! Med detta vattenballong set kan du undvika långa pauser då det går snabbt och enkelt att fylla och knyta ihop vattenballongerna.?:

Vattenballonger - 100-pack

Vattenballonger - Vattenballonger - 100-pack
39 kr

BOOM! Perfekta sättet att kyla ner sig under varma sommardagar är väl ändå att få en vattenballong splashad över sig? Det tycker i alla fall vi! Låt barnen maxa?

Bunch O Balloons Vattenballonger 100-pack

Vattenballonger - Bunch O Balloons Vattenballonger 100-pack
149 kr

Att ha vattenkrig kan innebära att det blir mycket mer förberedelse än action. Just därför finns Bunch O Ballons! Med dessa knippen av ballonger slipper du fylla på alla?

Bunch O Balloons Vattenballonger 265-pack

Vattenballonger - Bunch O Balloons Vattenballonger 265-pack
299 kr

Ladda upp inför årets största vattenkrig med ett storpack självknytande vattenballonger! Glöm att stå hukad över diskhon eller trädgårdsslangen timmar i?Recension:

Vattenballonger
Betygsatt av: Sjöjungfrudräkt.se ⚡
Betyg: 4.8