Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack

Du handlar Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack till ett bra pris hos Coolstuff

Du vet det där klassiska talesättet War. War never changes. Det är dags att ändra på det! Ja, i alla fall när det gäller vattenkrig säg hejdå till evighetslånga förberedelser för några få splash! Med Bunch O Balloons Vattenballonger fyller du över hundra vattenballonger på en minut gör dig redo för ett episkt vattenkrig med massor av ammunition! Precis som namnet antyder är detta alltså något så genialt som vattenballongsbuketter, munstycken för vattenslangen med vattenballonger som bara väntar på att fyllas. Fäst munstycket på vattenslangen med den medföljande kopplingen, så fyller du ballongerna på några sekunder. När vattenballongerna är fulla skakar du lätt så lossnar de från munstycket och försluts automatiskt! Som magi! Förpackningen innehåller tre munstycken med totalt 105 ballonger tänk om du skulle fylla över hundra vattenballonger på egen hand?! Med våra magiska vattenballonger går det på nolltid! Splash! Fakta om Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack Fyll över hundra vattenballonger på en minut gör dig redo för vattenkrig!En så kallad bunch of balloons munstycke laddat med vattenballonger Vattenballonger som inte behöver knytas automatisk förslutning med gummibandOsorterade färgerTre munstycken med ballonger fästa på varje munstycke, totalt 105 vattenballongerBåde munstycke och ballonger är avsedda för engångsbrukAnsluts till vattenslangen, passar till de flesta vanliga slangarMaterial, ballonger: återvinningsbar och biologisk nedbrytbar gummiMaterial, munstycken: plastMått: cirka 28 x 5 cmModell: Zuru Bunch O BalloonsEj lämplig för barn under 3 år, innehåller smådelarFörpackningen innehåller: 3 x munstycken med vattenballonger, totalt 105 ballonger

Endast 59 kr

Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack gillas av många. För de som vill köpa snygga Vattenballonger så är Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack en självklarhet.

Köp billigt på nätet.

En populär produkt som är ett känt märke. Det är helt korrekt.
De säljer t.ex artificial,artificial-flora,decor,flora,garden,home,home-&-garden.
Om du vill beställa Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack idag så hittar du produkten hos Coolstuff till priset av 59 kronor.
När man köper Vattenballonger så är det viktigt med både pris och kvalitet. Därför rekommenderar vi att du köper från Coolstuff som erbjuder förnäm kvalitet till bra priser.

5 skäl till att shoppa Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack

  • Snygg design
  • Bra pris
  • Användbar
  • Perfekt till maskeraden
  • Kan beställas onlineBetyg:

Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack
Betygsatt av: Sjöjungfrudräkt.se ⚡
Betyg: 3.7

Läs mer om Bunch O Balloons Vattenballonger 3-pack här.